Jag har en idé om att…

…saker och ting klarnar med tiden…

Livet är som en resa

…och det stämmer.

Det är som att sätta på sig nya glasögon. Det som tidigare var suddigt och svårt att urskilja klarnar med rätt glas framför ögonen. Ibland tar det längre tid att hitta den men klarheten finns någonstans. Det gäller att inte ge upp, ha tålamod och att våga fortsätta söka. Det är spännande, tycker jag. Vad tycker du? Vad behöver bli klarare i ditt liv? Vilka ord skulle kunna vara dina ledord på vägen?

Mina ledord är glädje, frihet och mening.

Optikern

Lyssna, fråga och lyssna igen, ta varje upplevt synproblem på allvar och sök lösningar. Det är kontentan av mina över fyrtio år som optiker. Lägg till roliga bågar på det så är vi hemma. Jag gillar mitt yrke om jag ser till att själv bestämma hur mycket jag utövar det. Ganska självklart, eller hur. Vi vill råda över våra liv.

Författaren

Jag har därför bestämt mig för är att ta mitt skrivande på allvar. Jag har skrivit så länge jag kan minnas. Orden som kommer ut ur fingrarna på tangentbordet verkar ibland styra sig själva. Jag hänger med av bara farten. Det är roligt. Jag avvecklar mig inte ju äldre jag blir, jag utvecklar mig. Det är en kreativ känsla som ger energi.

Människan

Det behöver jag som den högkänsliga människa jag är med ett inre som hittar på än det ena än det andra. Projektidéerna tar inte slut. Tacksam är förnamnet. Livsglädje är efternamnet. Jag har som många gått igenom en del tungt i livet. Att förlora våra två Bomullssystrar är det svåraste jag upplevt. I min bok som du kan beställa här låter jag dem komma till liv i orden.

Senaste ”Ord & tankar”

MOD ATT LÄSA

Det krävs mod av läsaren att läsa boken Bomullssystrar. En bekant uttryckte det till och med så...

läs mer

Ny bok

Vänta in

Även om ketchup inte är det första jag tänker på när det gäller Bomullssystrar är ordet passande...

läs mer

Pin It on Pinterest

Share This