en annorlunda stilbok…”

Av Anki Palm

Vet du vilken glasögonform som passar ditt ansikte?  Hör du till dem som inte riktigt hittat rätt i garderoben och kanske inte är helt nöjd med din kropp? Har du svårt att hitta klädstilar du trivs i? Om svaret är ja, läs boken Öga för kropp & stil – bejaka och förstärk ditt uttryck. ​Beställ boken här eller hos Uppsala Bokhandel och Bokus. Den finns också att låna på bibliotek.  Har du en läsnedsättning kan du beställa boken här. Så här skriver Orminge bibliotek om boken:

”Öga för kropp och stil av Anki Palm är en annorlunda stilbok för kvinnor över 40. Förutom att ge inspiration till att förenkla sin garderob och hitta kläder man passar i, så tar boken också upp olika sätt att tänka positivt om kroppen som faktiskt bär en genom livet. Ett stort avsnitt handlar om ögon och glasögon eftersom författaren även arbetar som optiker. 

​Öga för kropp & stil – bejaka och förstärk ditt uttryck är en ”ta fram mig”-bok som handlar om vägar till ett ännu bättre öga för kropp och stil än vad du redan harBörja där du är och se allt klarare:

ÖgaTa reda på vad dina ögon faktiskt behöver. Eftersom författaren är optiker sedan många år får du många bra tips.
Kropp: Se vägar till självbejakande och kroppskännedom. Både psykolog och olika kroppsterapeuter ger dig råd.
Stil: Hitta din alldeles egna självbejakande stil utanför trenderna.  Stilexperten, frisören, hudterapeuten och guldsmeden och optikern hjälper dig.

Pin It on Pinterest

Share This